0472 10 98 40 Etienne Rogiersstraat 20, Lokeren
Opvoedingscoach Katherine D'Hoore

Gezin en werk combineren

Je stopt veel energie in je professioneel werk en je wil je ouderrol zo goed mogelijk invullen. En het liefst beter dan wat je zelf meegekregen hebt.

Bovendien wil je graag nog een actief en interessant sociaal leven en de relatie met je partner optimaal houden.

Om dit allemaal waar te maken, vergt dit heel wat organisatietalent, goede afspraken en communicatie, sociale vaardigheden en relativeringsvermogen.

Soms lukt dit en soms ga je op één of meerdere terreinen de mist in. Voel je je gespannen? Ben je prikkelbaar naar je naasten? Heb je het gevoel dat je niet voldoet? Heb je het gevoel dat je leven soms meer gestuurd wordt door anderen in plaats van door jezelf? Ligt jouw lat heel hoog?

Wanneer het allemaal te veel is en de combinatie van alles moeilijk loopt, kun je terecht Bij de Baobab om opnieuw te zoeken naar een evenwicht, te bepalen wat voor jou prioriteit is, ondersteuning te krijgen bij het stellen van grenzen voor jezelf en voor anderen.

Er worden verschillende workshops gegeven over deze thema’s die interactief, actief, creatief en inspirerend werken. Je vindt (h)erkenning bij andere ouders die grotendeels tegen dezelfde hindernissen aanlopen. Laat je inspireren en haal energie om je leven op een bevredigende manier te leven met voldoende rust en tijd voor wat echt belangrijk is voor jou.

Je krijgt een duwtje in de rug om de koers te varen die je zelf hebt uitgestippeld.

"Wisdom is like a baobab tree.
No one individual can embrace it.”